Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Big welcome to Anke! Big welcome to Anke!

NIEUWS | 3-11-2017 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Liefste klanten

 

Graag wil ik jullie met dit persoonlijk bericht op de hoogte brengen over de toekomstplannen van mezelf en De Gele Veter.

De winkel krijgt in de nabije toekomst een nieuw, maar zeer enthousiast & lief gezicht.

 

Voor mezelf was het zeker en vast geen evidente beslissing maar ik geef mijn kindje met heel veel vertrouwen door aan Anke.

Zij zal De Gele Veter met evenveel liefde en passie verder zetten.

Zelf ga ik mee werken in de zaak van mijn man David: De hypotheek.winkel.

 

Anke is een mama van 2 schatten van dochters (Kiki & Lola), heeft altijd gewerkt als leerkracht en heeft er voor gekozen om haar carrière een nieuwe wending te geven.

We hebben elkaar op het juiste moment ontmoet, er was meteen een klik en ik ben er van overtuigd dat De Gele Veter in goede handen zal zijn.

 

Ikzelf heb altijd met heel veel plezier in de winkel gestaan en ga al die lieve snoetjes & fijne babbels met de ouders enorm missen.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor het vertrouwen en mij de kans te geven er een mooi verhaal van te maken.

Ik heb hier van begin tot einde mateloos van genoten!

 

Het is zeker geen afscheid aangezien ik nog een tijdje bij Anke achter de schermen zal meewerken, we maken er een erezaak van dat jullie in de toekomst met evenveel enthousiasme ontvangen zullen worden.

 

Het is eigenlijk gewoon een face-swap. :)

Verder blijft alles bij het oude: zelfde merken, zelfde service, zelfde naam en als kers op de taart krijgen jullie Anke erbij!

 

Tot ziens & welkom aan Anke!!