Nieuws & Events

Big welcome to Anke! NIEUWS 3-11-2017 Big welcome to Anke!

Liefste klanten

 

Graag wil ik jullie met dit persoonlijk bericht op de hoogte brengen over de toekomstplannen van mezelf en De Gele Veter.

De winkel krijgt in de nabije toekomst een nieuw, maar zeer enthousiast & lief gezicht.

 

Voor mezelf was het zeker en vast geen evidente beslissing maar ik geef mijn kindje met heel veel vertrouwen door aan Anke.

Zij zal De Gele Veter met evenveel liefde en passie verder zetten.

Zelf ga ik mee werken in de zaak van mijn man David: De hypotheek.winkel.

 

Anke is een mama van 2 schatten van dochters (Kiki & Lola), heeft altijd gewerkt als leerkracht en heeft er voor gekozen om haar carrière een nieuwe wending te geven.

We hebben elkaar op het juiste moment ontmoet, er was meteen een klik en ik ben er van overtuigd dat De Gele Veter in goede handen zal zijn.

 

Ikzelf heb altijd met heel veel plezier in de winkel gestaan en ga al die lieve snoetjes & fijne babbels met de ouders enorm missen.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor het vertrouwen en mij de kans te geven er een mooi verhaal van te maken.

Ik heb hier van begin tot einde mateloos van genoten!

 

Het is zeker geen afscheid aangezien ik nog een tijdje bij Anke achter de schermen zal meewerken, we maken er een erezaak van dat jullie in de toekomst met evenveel enthousiasme ontvangen zullen worden.

 

Het is eigenlijk gewoon een face-swap. :)

Verder blijft alles bij het oude: zelfde merken, zelfde service, zelfde naam en als kers op de taart krijgen jullie Anke erbij!

 

Tot ziens & welkom aan Anke!!

 terug naar overzicht

Meer nieuws

December feelingssss NIEUWS 11.12.2018 December feelingssss
Lieve klanten,   It's that time of the year again en wij zijn helemaal klaar voor een geweldige eindejaarsperiode!   We starten met onze kerstbraderie BERINGEN GLOEIT! Geniet de hele week van -20% rechtstreekse korting op de wintercollectie van 2018! Yip! Ook online: www.degeleveter.be Bovendien krijg je bij aankoop van een cadeaubon 10% EXTRA aankoopwaarde op je bon! Dussss... Koop €50, geef een bon cadeau van €55!   -------- Vrijdag 14/12 laat-avond shoppen tot 20u! -------- Zondag 16/12 extra open van 13u30 - 17u!   Wisten jullie al dat we een heel nieuw gamma aan cadeautjes hebben? PetitMonkey en OhMyGoody liggen te blinken in onze winkel en wachten op een plaatsje onder de kerstboom! Verder shop je nog steeds de eindejaarstoppers van Collégien, Juuwl, Cos I Said So... bij ons!   Tot snel!   x Anke     Openingsuren eindejaar: zon. 23/12: 13u30 - 17u ma 24/12: gesloten di 25/12: gesloten woe 26/12: gesloten do 27/12: 10u - 12u30 | 13u30 - 18u vrij 28/12: 10u - 12u30 | 13u30 - 18u za 29/12: 10u - 18u zo 30/12: 13u30 - 17u 31/12 en 1/1: gesloten       ...
Lees verder
Fashion Days & sunday shopping NIEUWS 2.09.2018 Fashion Days & sunday shopping
SEPTEMBER ALLE ZONDAGEN OPEN VAN 13u30u-17u!   Deze week zijn het Fashiondays in Beringen. Dat wil zeggen alle winkels open op zondag (van 13u30 tot 17u).. En vrijdag LateNight shopping tot 20u! FEEST!     Kom langs, en ontdek onze o-zo mooie wintercollecties voor groot en klein!! (en geniet van directe klantenkaartkorting)   Groetjes Anke x   ...
Lees verder
Beringen Beach *** NIEUWS 19.06.2018 Beringen Beach ***
#FEEST #KORTINGEN @BeringenBeach!   Voor het derde jaar op rij vindt Beringen Beach plaats! Het wordt weer een heerlijk weekend vol sfeer, ambiance, lekker eten en goede muziek..   Zoals vorig jaar zal bij ons in de straat het Foodtruckfestival 'Chefs on weels' plaatsvinden! Gezelligheid verzekerd!   Kom vanaf vandaag genieten van onze koppelverkoop: 20% korting bij aankoop van 2 stuks! Je tweede stuk mag ook een accessoire, product of paar sokjes zijn. Tijdens het weekend zal de braderietent gevuld zijn met RONDE PRIJZEN van vorige zomercollectie! Zeker de moeite!   Vrijdag starten we met een avondmarkt waarbij alle winkels open zijn tot 22u! Er is dan ook een SALSA-AVOND met initiatieles van SALSA PURA VIDA en aansluitend Salsaband D'LOVE. Zaterdag België - Tunesië op het GROOT scherm. Blijf in de sfeer dankzij DJ LAURENT BRIALMONT met aansluitend een groot avondfeest op de markt BEACHDROP!. Zondag starten we om 10u met een rommelmarkt en is er in de namiddag tal van kinderanimatie zoals o.a. grime,knotsgekke kapsels, clowns...! Om 14u start de modeshow in de O.L.V straat.   Het hele weekend is er in alle straten allerlei animatie voorzien: zo staat er een kermis, verschillende attracties en kun je springen op de verschillende springkastelen.   Tot dan!   Groetjes   Anke x ...
Lees verder
New site - free shipping NIEUWS 11.05.2018 New site - free shipping
LIFE IS SO MUCH BETTER WHEN YOU HAVE AN ONLINE ORDER ON THE WAY!   En nog beter wanneer je geen verzendkosten moet betalen.... HIPHIP!! Bovendien ontvangen de eerste 10 bestelling een waterproof kids ID bandje van COS I SAID SO! (helemaal gratis uiteraard ;-))   Tot snel!   XOXO - let them be little, but also be cool! Anke   * Zijn er toch nog verbeterpuntjes, laat het ons zeker weten!                 ...
Lees verder
Big welcome to Anke! NIEUWS 3.11.2017 Big welcome to Anke!
Liefste klanten   Graag wil ik jullie met dit persoonlijk bericht op de hoogte brengen over de toekomstplannen van mezelf en De Gele Veter. De winkel krijgt in de nabije toekomst een nieuw, maar zeer enthousiast & lief gezicht.   Voor mezelf was het zeker en vast geen evidente beslissing maar ik geef mijn kindje met heel veel vertrouwen door aan Anke. Zij zal De Gele Veter met evenveel liefde en passie verder zetten. Zelf ga ik mee werken in de zaak van mijn man David: De hypotheek.winkel.   Anke is een mama van 2 schatten van dochters (Kiki & Lola), heeft altijd gewerkt als leerkracht en heeft er voor gekozen om haar carrière een nieuwe wending te geven. We hebben elkaar op het juiste moment ontmoet, er was meteen een klik en ik ben er van overtuigd dat De Gele Veter in goede handen zal zijn.   Ikzelf heb altijd met heel veel plezier in de winkel gestaan en ga al die lieve snoetjes & fijne babbels met de ouders enorm missen. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor het vertrouwen en mij de kans te geven er een mooi verhaal van te maken. Ik heb hier van begin tot einde mateloos van genoten!   Het is zeker geen afscheid aangezien ik nog een tijdje bij Anke achter de schermen zal meewerken, we maken er een erezaak van dat jullie in de toekomst met evenveel enthousiasme ontvangen zullen worden.   Het is eigenlijk gewoon een face-swap. :) Verder blijft alles bij het oude: zelfde merken, zelfde service, zelfde naam en als kers op de taart krijgen jullie Anke erbij!   Tot ziens & welkom aan Anke!! ...
Lees verder